02.10.2012 в ЦДЮТ «Гармонія» пройшло районне свято Дня ветерана та Міжнародного Дня людей похилого віку «Шануємо Вашу сивину»

Від: 11 жовтня 2012

02.10.2012 в ЦДЮТ «Гармонія»  пройшло районне свято Дня ветерана та Міжнародного Дня людей похилого віку «Шануємо Вашу сивину».   

Зі словами вітання до вельмишановних ветеранів звернулася Інна Миколаївна Сторожук – заступник голови Довгинцівської районної в місті ради та нагородила Почесною Грамотою виконкому Криворізької міської ради Маковку Н.Г. та Саранчука Ю. І. Подяку виконкому Довгинцівської районної в місті ради отримали: Жеглов І.Ю.; Хільченко Л.І., Сафронова В.І.; Демиденко М.А.; Клюєв Л.П.  

Як наголосила заступник голови всі вони і сьогодні залишаються у строю, мають активну громадську позицію, докладають чималі зусилля в розвиток ветеранського руху та в патріотичне виховання зростаючого покоління. Також безмежні слова вдячності отримали ветерани  від окремих виконавців та художніх колективів ЦДЮТ «Гармонія». Завершилося свято концертною програмою та словами вдячності від правнуків:

Пожилой человек, это вовсе не старый,

Это значит, он пожил, мудрость обрёл.

Просто может быть так..., немного усталый,

Ведь всегда за собой молодёжь вперёд вёл.

 

От души он делился опытом, знаньем,

Помогал нам советом, примером своим.

Так примите от нас «спасибо» с признаньем,

За ваш труд бескорыстный на благо страны!

 

Этот день отмечает, не только Украина.

В этот день славим всех, пожилых, мы людей,

И желаем вам старости только счастливой!

Быть здоровыми, полными новых идей!

 

Добра и радости вам  наши ветераны!