29-31 березня 2018 року відбулась спартакіада Довгинцівського району серед державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів районної в місті ради

Від: 02 квітня 2018

В спартакіаді приймали участь державні службовці, працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевої ради, правоохоронні органи та органи МНС України. Змагання проводились з п’яти видів спорту - настільний теніс, кульова стрільба, стрітбол, дартс та волейбол. Змагання командні. Загальнокомандне місце у спартакіаді серед збірних команд визначалось за найменшою сумою очок, набраних командами у видах спорту.

31 березня на базі загальноосвітньої школи № 65 відбулися заключні змагання з волейболу та закриття спартакіади. Команда виконкому районної в місті ради, завоювавши І місця у змаганнях з настільного тенісу, кульової стрільби та волейболу, посіла перше загальнокомандне місце. Другою у спартакіаді була збірна команда державної пожежно-рятувальної частини № 26, третьою стала збірна команда Довгинцівського відділу поліції.

Команди, які посіли І-ІІІ місця нагороджені кубками, грамотами та дипломами, а переможці і призери в особистій першості нагороджені медалями, дипломами комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради.