Відбулося свято-нагородження за підсумками спортивного сезону 2020 року

Від: 23 лютого 2021

У лютому поточного року в сесійній залі виконкому Довгинцівської районної в місті ради відбулося свято-нагородження спортсменів, тренерів, викладачів, вчителів фізичної культури, колективів, установ, організацій району за підсумками спортивного сезону 2020 року. На свято були запрошені керівники загальноосвітніх, позашкільних навчальних та спортивних закладів, вчителі фізичної культури, тренери – викладачі, а також кращі спортсмени району.

Учасників свята привітали заступник голови Довгинцівської районної в місті ради з питань діяльності виконавчого органу Фролов Павло Юрійович та заступник директора департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович.

Переможці та призери районного спортивного огляду-конкурсу в номінаціях: «Кращий позашкільний навчальний заклад з навчально-тренувальної та спортивної роботи 2020 року»; «Краща організація спортивно-масової роботи в загальноосвітньому навчальному закладі 2020 року»; «Вагомий внесок у розвиток масової фізичної культури і спорту 2020 року»; «Кращий вчитель фізичної культури Довгинцівського району 2020 року»; «Кращий тренер Довгинцівського району 2020 року»; «Кращий спортсмен Довгинцівського району 2020 року» нагороджені дипломами виконкому районної в місті ради, кубками і пам’ятними медалями.

Усього було нагороджено 9 колективів та 35 кращих тренерів-викладачів, вчителів фізичної культури і спортсменів.

За минулий рік у Довгинцівському районі підготовлено:

- 4 майстра спорту України;
- 20 кандидатів у майстри спорту;
- 40 спортсменів І-го розряду;
- 644 спортсменів масових розрядів.

У 2020 році 570 вихованців спортивних закладів району взяли участь в обласних змаганнях, серед яких 122 спортсмени стали чемпіонами, 257 призерами. У всеукраїнських змаганнях взяли участь 58 спортсменів, із них чемпіонами України стали 7 спортсменів, призерами всеукраїнських змагань – 17 спортсменів. Одна вихованка дитячо-юнацької спортивної школи № 9 – Бабенко Софія стала бронзовим призером чемпіонату Світу з боротьби самбо.

47 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи №9 є членами збірних команд України з боротьби греко-римської, боротьби самбо, джиу-джитсу та легкої атлетики.

За підсумками міського огляду - конкурсу з рейтингу олімпійських та неолімпійських видів спорту серед 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста дитячо-юнацька спортивна школа № 9 два роки поспіль посідає друге місце.