17 червня 2021 року проведено чергову нараду з питання забезпечення своєчасних розрахунків споживачів району за житлово-комунальні послуги

Від: 18 червня 2021

17 червня у приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради заступником голови з питань діяльності виконавчого органу Наталею Горб, проведено чергову нараду з керівниками підприємств району з питання забезпечення своєчасних розрахунків споживачів району за житлово-комунальні послуги та використані енергоносії.

На нараді проінформовано, що у місті гостро постає питання заборгованості фізичних і юридичних осіб за житлово-комунальні послуги та використані енергоносії.

Мешканці Довгинцівського району заборгували за послуги:

• теплопостачання – 133,9 млн.грн.
• водопостачання та водовідведення – 38,7 млн.грн.;
• електропостачання – 13,4 млн.грн.;
• газопостачання – 3,8 млн.грн.;
• вивезення побутових відходів – 12,0 млн.грн.;
• утримання будинків та прибудинкових територій – 25,2 млн.грн.

У нараді взяли участь представники АТ «Криворізька теплоцентраль» КПТМ «Криворіжтепломережа», ТОВ «Дніпровське управління регіонального будівництва».

За результатами обговорень, представниками теплопостачальних підприємств, визначено ряд заходів та спільних кроків, що дозволять зменшити заборгованість населення району перед початком опалювального сезону 2021-2022 років.

Підводячи підсумки наради Наталя Горб звернула увагу керівників підприємств на те, що від нашого відповідального ставлення до проведення претензійно-позовної роботи з боржниками і своєчасної оплати населенням району за послуги централізованого опалення залежатимуть побутові зручності у наших оселях взимку.

А також наголосила на необхідності оплати спожитих послуг, згідно виставлених рахунків, адже вчасна оплата – запорука безперебійної роботи комунальних підприємств та якісного надання послуг.