17 червня 2021 року відбулася зустріч депутатів Довгинцівської районної в місті ради з керівництвом Криворізької гімназії № 109

Від: 18 червня 2021

Триває робота постійних комісій.

Якісна комунікація – важливий інструмент взаємодії органів місцевого самоврядування і освітньої спільноти.

Саме тому, 17 червня відбулася зустріч депутатів Довгинцівської районної в місті ради з керівництвом Криворізької гімназії № 109 «Темп» Криворізької міської ради в рамках роботи Постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, сімейної та молодіжної політики, спорту Довгинцівської районної в місті ради. Предметом обговорення стали наступні питання:

- сучасні виклики в діяльності закладів загальної середньої освіти;

- реалізація професійної орієнтації;

- державно-приватне партнерство та імплементації Державного стандарту базової середньої освіти.

Реалізація концепції державно-приватного партнерства в рамках проєкту «Центр хмарних технологій» за підтримки ГО «Криворізька фундація майбутнього» є якісною ознакою імплементації Державного стандарту базової середньої освіти в Довгинцівському районі міста Кривого Рога.

Заслуговує уваги, сучасне бачення розвитку закладу та реалізація ефективних інструментів реагування на виклики коронавірусного сьогодення директора гімназії Кіслова Сергія Юрійовича.

Варто зазначити, що нормативно-правове регулювання системи адміністрування та фінансування ЗЗСО потребує подальшого вдосконалення. Іноді, щоб зрозуміти, які виклики стоять перед сучасною освітою, доречно повернутися до школи та усвідомити її значення.