Відбулися півфінальні та фінальні ігри першості району з футболу за програмою Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч»

Від: 22 вересня 2021

22 вересня 2021 року на стадіоні Криворізької загальноосвітньої школи № 108 відбулися півфінальні та фінальні ігри першості району з футболу за програмою Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч» серед команд загальноосвітніх шкіл у віковій категорії 2008 року народження. У фінальних змаганнях брало участь 8 команд – 92 учасника.

Переможцем першості району з футболу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2008 р.н. стала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 87, другою була команда Криворізької педагогічної гімназії, третє місце у футболістів Криворізького навчально-виховного комплексу № 128.

Команда - переможець та команди - призери змагань нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради, кубком та футбольними м’ячами.

З 28 вересня по 01 жовтня у міських змаганнях за програмою Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч» серед команд загальноосвітніх шкіл, у вікових категоріях: 2010, 2009, 2008 років народження, будуть представляти район переможці змагань - команди Криворізької загальноосвітньої школи № 87, Криворізької загальноосвітньої школи № 90 Криворізької загальноосвітньої школи № 87. Тож побажаємо їм перемог та успішних стартів.