30 вересня 2021 року відбулись святкові урочистості з нагоди Дня вчителя

Від: 30 вересня 2021

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, над землею пламеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів, це свято всіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

30.09.2021 року о 12.30 у виконкомі Довгинцівської районної в місті ради відбулись святкові урочистості з нагоди Дня вчителя. Голова Ігор Ратінов привітав всіх присутніх та побажав щастя, здоров’я, творчого натхнення, гарних результатів у своїй праці та вдячних учнів. За сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти України педагогів було нагороджено відзнаками виконкому районної в місті ради.

Святкову програму своїми виступами прикрашали творчі колективи КПНЗ «ЦДЮТ «Дружба» КМР - зразковий художній колектив театр естрадної пісні «Сузір’я мрії», хореографічний колектив «Карамель», вокально-інструментальна група «Довгинцівські музики» та КПНЗ «ЦДЮТ «Гармонія» КМР - колектив сучасного танцю «Dance Unity», Зразковий хореографічний колектив «Іскорка», вокальний колектив «Чарівні мрії».

На свято завітали з привітаннями наймолодші здобувачі освіти ЗДО № 204, які своєю безпосередністю запалили серця всіх присутніх.

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки та шани. Зі святом, вас, дорогі педагоги!