З 25 жовтня 2021 року розпочинається голосування за проєкти місцевого розвитку «Громадський бюджет-2022»

Від: 23 жовтня 2021

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

З 25 жовтня 2021 року розпочинається голосування за проєкти місцевого розвитку «Громадський бюджет-2022». Якщо ви бажаєте підтримати зміни в рідному місті та долучитися до впровадження конкретних проєктів - запрошуємо до голосування.

Онлайн-голосування відбуватиметься з 25.10.2021 по 07.11.2021 включно в електронній системі «Громадський бюджет» на сайті: https://gb.kr.gov.ua за умови авторизації громадянина.

Проголосувати може кожен мешканець міста віком з 18 років, зареєстрований у Кривому Розі.

Кожен бажаючий має 11 голосів та може віддати голос за один проєкт у кожній з груп (великий проєкт групи «Освітні проєкти закладів загальної середньої освіти», малий проєкт групи «Освітні проєкти закладів загальної середньої освіти», великий проєкт групи «Освітні проєкти закладів дошкільної та позашкільної освіти», малий проєкт групи «Освітні проєкти закладів дошкільної та позашкільної освіти», за великий проєкт групи «Благоустрій мікрорайонів», за малий проєкт групи «Благоустрій мікрорайонів», «Молодіжні проєкти», «Культурно-розважальні інновації», «Безпека криворіжців», «Спорт», «Соціальні проєкти»).

Письмове голосування проводиться лише для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані та мешкають в Кривому Розі, шляхом безпосереднього звернення до пунктів письмового голосування. Якщо Ви бажаєте проголосувати письмово в Довгинцівському районі, звертайтесь особисто 01.11.2021 до виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою:

вул. Дніпровське шосе, 11 (кабінет 108).
Графік роботи: з 8:00 до 16:30 год.

Для письмового голосування обов’язкове пред’явлення внутрішньо переміщеною особою оригіналів паспорта громадянина України (у тому числі за допомогою мобільного застосунку «Дія») та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої відповідним управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної в місті ради.

Зі змістом поданих конкурсних пропозицій та ходом голосування можна ознайомитись на сайті: https://gb.kr.gov.ua.