Виконком Довгинцівської районної в місті ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Від: 16 листопада 2021

Виконком Довгинцівської районної в місті ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- головного спеціаліста з мобілізаційної роботи відділу з питань мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення;

- головного спеціаліста з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності відділу освіти;

- спеціаліста І категорії відділу обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення.

Вимоги до претендентів для участі в конкурсному відборі:

- громадянство України;

- вільне володіння державною мовою;

- знання чинного законодавства в профільній сфері та вміння працювати на комп’ютері з відповідними програмними забезпеченнями;

на посаду головного спеціаліста:

- вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, бакалавра;

- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Претенденти складають іспит та проходять співбесіду.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- заповнену особову картку (форма П-2-ДС); Зразок заповнення

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про відповідну освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, трудову діяльність;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовозобов’язаних);

- державний сертифікат (для документального підтвердження рівня володіння мовою), або документ про повну загальну середню освіту (якщо мова вивчалася як навчальний предмет).

Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Більш детальна інформація.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділами: з питань кадрової роботи за т. (056)4701098, з питань мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення т.(056)4701094, освіти т.(056)4701107, управління праці та соціального захисту населення т.(056)4701112.

Документи приймаються: упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, за адресою: 50086, м. Кривий Ріг, вул. Дніпровське шосе, 11, кімн. 306, відділ з питань кадрової роботи.