До відома суб’єктів господарювання!

Від: 23 листопада 2021

До відома суб’єктів господарювання!

У зв’язку з підготовкою до зимового періоду просимо забезпечити наявність на об’єктах інвентарю та посипкового матеріалу в достатній кількості.

Відповідно до Правил благоустрою у місті Кривому Розі, затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038 зі змінами, суб'єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи в користування, закріплених територіях до об’єктів бізнесу зобов’язані, у зимовий період, здійснювати снігоочищення, видалення снігу, ліквідацію ожеледі. Відповідно до п. 3.6.3.14 названих Правил суб'єкти господдарювання зобов’язані прибирати та утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна, на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки (протягом року).

Також, звертаємо увагу, відповідно до ст. 144 Конституції України – рішення прийняті органами місцевого самоврядування є обов’язковими до виконання.

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, рекомендуємо Вам дотримуватись вказаних Правил та своєчасно реагувати на зміну погодних умов!