9 травня 2018 року у Довгинцівському районі відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Від: 10 травня 2018

Святкування 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Довгинцівському районі

9 травня 2018 року у Довгинцівському районі відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Святкування розпочалось урочистою ходою о 8.20 від КФСК «Локомотив» (вул. Магістральна, 19) до братської могили підпільників та радянських воїнів (Парк залізничників) та продовжилось театралізованим мітингом «Перемога! Свята Перемога!».

В урочистостях, присвячених 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, взяли участь ветерани Другої світової війни, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, члени виконкому райради, депутати усіх рівнів, працівники організацій, установ та закладів району, учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, гості та жителі району.

З найтеплішими привітаннями та побажаннями до присутніх звернулися голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, голова міської організації ветеранів Микола Кирилович Дабіжа, представник громадської організації ветеранів АТО Олександр Олександрович Куренко.

До участі у театралізованій виставі були задіяні кращі гуртківці ЦДЮТ «Дружба», учні КЗШ № 94, 90, 89, 108, 128, 65, Криворізької педагогічної гімназії, окремі виконавці, гуртківці КЮА, курсанти Донецького юридичного інституту, вихованці ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та інші.

В парку Залізничників лунали пісні воєнних років, виступи духового оркестру КПМНЗ «Криворізька міська музична школа №11».

Ветеранів війни пригощали солдатською кашею.

Наші славні ветерани, дякуємо за мирне небо над головами. Низький уклін полеглим і живим!