18 травня 2018 року відбулися спортивні заходи серед дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах «Спорт замість вулиць»

Від: 18 травня 2018

18 травня 2018 року в Довгинцівському районі, традиційно, за ініціативою служби у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради, на базі Криворізької спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов, відбулися спортивні заходи серед дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах «Спорт замість вулиць». Метою змагань є попередження правопорушень серед підростаючого покоління та залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя.

Свято спорту та здоров’я пройшло організовано та цікаво. В заході прийняли участь 150 дітей з КСШ №9, КЗОШ №65, КЗОШ №87, КЗОШ №108.

Захід складався з веселих спортивних естафет, розумових конкурсів. Діти брали активну участь у всіх видах змагань. Задоволення отримали не тільки учасники, а й вболівальники.

Перше місце зайняла команда КЗОШ №108, друге - КЗОШ №109, третє - КСШ №9, КЗОШ №65, четверте - КЗОШ №87. Для всіх учасників цьогорічних спортивних змагань організатори підготували спеціальні подарунки у вигляді спортивного інвентарю.