22 січня 2018 року відбувся районний захід присвячений Дню Соборності України: історична вітальня «В Україні єдиній, соборній»

Від: 23 січня 2018

22 січня 2018 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 128 «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)» відбувся районний захід присвячений Дню Соборності України: історична вітальня «В Україні єдиній, соборній».

Серед почесних гостей був присутній заступник голови районної в місті ради з питань діяльності виконавчого органу Столітній С.В.

Захід проводився з метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження духовності, формування рис громадянина держави. Саме тому захід розпочався з Гімну України у виконанні дитячого хору, який складався з учнів 3-10 класів.

Захід пройшов емоційно, на високому патріотичному та естетичному рівні. Пробудження інтересу до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу спонукав виступ випускника 2017 року, а зараз студента І курсу Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого – Грекова Олександра. «Заповіт» Т.Г. Шевченка у його виконанні нікого не залишив байдужим.

Особливою родзинкою заходу був танцювальний флешмоб: «Україна єдина – схід і захід разом».