22 липня 2018 року у парку «Ювілейний» було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселий експрес канікул»

Від: 23 липня 2018

Літо – це час відпочинку, розваг, а також літніх канікул. З метою організації корисного дозвілля для дітей шкільного та дошкільного віку, їхнього активного й цікавого відпочинку 22 липня 2018 року у парку «Ювілейний» було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселий експрес канікул».

Протягом дня на малечу та їх батьків чекало багато розваг, атракціонів, майстер-класів та спортивних змагань. Для відпочинку дітей було організовану ігрову програму «Літо-літечко прийшло, нам розваги принесло!», у якій із задоволенням брали активну участь діти різної вікової категорії. Крім того на дітвору чекали майстер-класи з виготовлення ляльки-мотанки, квітів з фоамірану, з вишивки стрічками та інші.

Представники патрульної поліції також долучились до свята і провели вікторину з правил дорожнього руху, ознайомили дітей з роботою поліцейського, патрульним авто та спорядженням.

Найбільш творчих об’єднав конкурс малюнків на асфальті «Світ очима дітей». Малюнки дітей радували яскравими барвами та різноманітними сюжетами.

Для зміцнення дитячого здоров’я було організовану спортивно-розважальну програму, а саме: відкриті змагання з автомодельного спорту на кубок Довгинцівського району; районний велопробіг; дитячі велоперегони «Веселі старти», у яких взяли участь діти від 3-х до 6-ти років. Усі призери отримали дипломи, медалі, а наймолодші учасники – смачне морозиво.