До уваги учасників АТО!

Від: 13 серпня 2018

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» на підставі інформації дочірнє підприємство «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» прийняте рішення щодо включення на 2018 рік дочірнє підприємство «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

Дочірнє підприємство «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» знаходиться за адресою: Херсонська обл., м. Скадовськ, вул. Набережна,1.

Для психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання наступних послуг:

- психологічної профосвіти та консультування;

- психологічної діагностики;

- підбір методів психологічної реабілітації;

- психологічної корекції та профілактики кризових явищ.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють психологи.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.