22 серпня 2018 року відбулися фінальні змагання на першість Довгинцівського району з міні-футболу за програмою спартакіади «Юність-2018»

Від: 22 серпня 2018

22 серпня 2018 року на стадіоні Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» відбулися фінальні змагання на першість Довгинцівського району з міні-футболу за програмою спартакіади «Юність-2018» серед дітей та підлітків за місцем проживання.

В змаганнях прийняло участь 6 команд мікрорайонів загальноосвітніх шкіл, переможців зональних змагань – 66 учасників. Змагання проходили у двох підгрупах за коловою системою.

Переможцями першості району з міні-футболу літньої спартакіади «Юність-2018», другий рік поспіль, стали вихованці Криворізької загальноосвітньої школи № 90; II-е місце посіла команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 128; ІІІ-є місце за футболістами Криворізького навчально-виховного комплексу № 81.

Команди переможців і призерів нагороджені кубками, грамотами комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому Довгинцівської районної в місті ради.