8 вересня 2018 року на стадіоні «Локомотив» проведено районне спортивне свято, з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні

Від: 10 вересня 2018

У Довгинцівському районі 08 вересня 2018 року на стадіоні «Локомотив» проведено районне спортивне свято, з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.

На свято були запрошені кращі спортсмени, ведучі тренери, вчителі з фізичної культури, ветерани фізкультурного руху, депутати районної в місті ради. Під час урочистого відкриття свята учасників змагань, працівників фізичної культури і спорту, спортсменів, ветеранів фізкультурного руху зі святом поздоровив голова районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович. Голова районної в місті ради відмітив ветеранів фізичної культури і спорту за їх багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі та пропаганду здорового способу життя, яку вони проводять і сьогодні, надихаючи своїм прикладом юне покоління до систематичних занять спортом та фізичною культурою. Вдячність, пошану та побажання міцного здоров’я висловив ветеранам району: Каруці Жоржу Андрійовичу, Фісуну Анатолію Яковичу, Гатіловій Надії Михайлівні, Пороховніченко Раїсі Миколаївні, Осоновій Надії Олександрівні, Черевишному Валентину Вікторовичу, Шмагайлу Євгену Васильвичу.

Кращих спортсменів, працівників фізичної культури, ветеранів фізкультурного руху нагороджено грамотами, подяками виконкому Довгинцівської районної в місті ради та дипломами комітету з фізичної культури і спорту – всього 49 чоловік.

З 10.00 до 12.30, на стадіоні та в палаці спорту «Локомотив», проходили змагання з: легкоатлетичної естафети; шашок; шахів; гирьового спорту; перетягування канату; «Веселі старти», в яких прийняло участь 770 чоловік.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому районної в місті ради.