З 5 по 8 лютого 2018 року, вперше в Кривому Розі, проводиться Чемпіонат України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд

Від: 05 лютого 2018

З 5 по 8 лютого 2018 року на базі Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», за підтримки голови Довгинцівської районної в місті ради Ратінова І.Г, вперше в Кривому Розі, проводиться Чемпіонат України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд. У змаганнях приймають участь 19 команд із міст: Кривого Рогу, Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Івано-Франківська, Бердянська, Вінниці, Одеси, Чорноморська, Христинівки, Червонограда (Львівська область), Вугледара (Донецька область), всього – біля 300 юних спортсменів.

Сьогодні о 13.00 відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України з футзалу сезону 2017-2018 років серед дитячо-юнацьких команд. На урочистому відкритті змагань були присутні організатори турніру та почесні гості: заступник голови Довгинцівської районної в місті ради Столітній Сергій Васильович; голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович; заступник голови асоціації дитячо-юнацького футзалу України, головний суддя змагань Кондратєв Юрій Володимирович; арбітр ФІФА з футзалу Олег Костянтинович Іванов.

Наше місто в Чемпіонаті України представляють юні футболісти з 5 команд, а це 76 учасників. Тож побажаємо нашим хлопцям у цих важливих для них змаганнях показати високу спортивну майстерність та гідно представити наше спортивне місто.