20 жовтня 2018 року відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби самбо «Пам’яті кошового отамана І. Сірка»

Від: 22 жовтня 2018

20 жовтня 2018 року на базі Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», третій рік поспіль, за підтримки голови Довгинцівської районної в місті ради Ратінова І.Г., в Кривому Розі відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби самбо «Пам’яті кошового отамана І.Сірка» серед юнаків та дівчат 2004 – 2005р.н.

У змаганнях приймали участь команди із міст: Києва, Дніпра, Нікополя, Харкова, Сум, Марганця Жовтих Вод, Донецької області та Кривого Рогу (всього – 96 спортсменів).

На урочистому відкритті змагань були присутні організатори турніру та почесні гості: голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович; Назаренко Дмитро Олексійович – голова обласної федерації з боротьби самбо; Кантур Анатолій Григорович – голова міської федерації з боротьби самбо, голова суддівської колегії України; Юріцин Сергій Вікторович – головний суддя змагань, суддя національної категорії.

Підводячи підсумки змагань, у командному заліку, переможцями турніру стали спортсмени з Кривого Рогу, друге місце посіла команда із м. Жовті Води, треті місця розподілили між собою спортсмени із м. Дніпро та Донецького регіону. Призи за волю до перемоги та кращу техніку боротьби отримали спортсмени з Дніпра та Донецької області.