14 лютого 2019 року відбулося свято-нагородження спортсменів, тренерів, викладачів, вчителів фізичної культури, колективів, установ, організацій Довгинцівського району

Від: 15 лютого 2019

14 лютого 2019 року в сесійній залі виконкому Довгинцівської районної в місті ради відбулося свято-нагородження спортсменів, тренерів, викладачів, вчителів фізичної культури, колективів, установ, організацій Довгинцівського району за підсумками спортивного сезону 2018 року. На свято були запрошені керівники загальноосвітніх, позашкільних навчальних та спортивних закладів району, вчителі фізичної культури, тренери-викладачі, а також кращі спортсмени району.

Учасників свята привітали: голова Довгинцівської районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович; народний депутат України Гальченко Андрій Володимирович; директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради Лавренко Світлана Іванівна.

Переможці та призери районного спортивного огляду-конкурсу в номінаціях: «Кращий позашкільний навчальний заклад з навчально-тренувальної та спортивної роботи 2018 року»; «Краща організація спортивно-масової роботи в загальноосвітньому закладі 2018 року»; «Вагомий внесок у розвиток масової фізичної культури і спорту 2018 року»; «Кращий вчитель фізичної культури Довгинцівського району 2018 року»; «Кращий тренер Довгинцівського району 2018 року»; «Кращий спортсмен Довгинцівського району 2018 року» нагороджені дипломами, подяками голови районної в місті ради, а також кубками і пам’ятними медалями.

За минулий рік в Довгинцівському районі підготовлено:

- 22 кандидата в майстри спорту;

- 25 спортсменів І-го спортивного розряду;

- 586 спортсменів масових розрядів.

Спортсмени Довгинцівського району в 2018 році прийняли участь міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях. У всеукраїнських змаганнях прийняло участь 120 спортсменів, переможцями та призерами всеукраїнських змагань стали 32 спортсмени. 824 вихованців спортивних закладів приймали участь в обласних змаганнях, переможцями і призерами яких стали 585 спортсменів.

У міському огляді - конкурсі з рейтингу олімпійських та неолімпійських видів спорту серед 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста за 2018 рік дитячо-юнацька спортивна школа № 9 другий рік поспіль виборює 3 місце.

Фізкультурно-спортивна організація Довгинцівського району за підсумками міського огляду-конкурсу на кращу підготовку спортивної бази та організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в літній період 2018 року зайняла ІІІ місце.