19-20 лютого 2019 року проходили змагання на першість району з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Веклича

Від: 21 лютого 2019

19-20 лютого 2019 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 65 та Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 проходили змагання на першість району з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Веклича.

В змаганнях приймало участь 12 команд - 128 учасників. Змагання проходили за коловою системою у двох підгрупах.

21.02.2019 року у спортивній залі Криворізької загальноосвітньої школи № 65, вихованцем якої був Олександр Веклич, відбулося урочисте відкриття фінальної частини 13-го традиційного турніру, на якій були присутні мати героя – Надія Петрівна Веклич, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, ветерани воїни- інтернаціоналісти Сопілка Олег В’ячеславович та Олександр Миколайович Баладінський.

У фіналі у грі за третє місце зустрічалися команди КНВК № 129 та КЗШ № 65. Перше і друге місця розіграли, переможці змагань у підгрупах, команди Криворізької загальноосвітньої школи № 90 та Криворізького навчально-виховного комплексу № 81.

Переможцем турніру на кубок О. Веклича стала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 90, друге місце у команди Криворізького навчально-виховного комплексу № 81, третіми стали волейболісти Криворізької загальноосвітньої школи № 65.

Команди, переможці і призери, нагороджені кубками, медалями, грамотами комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради.

Після закінчення турніру відбулася зустріч команди переможців турніру 2019 року Криворізької загальноосвітньої школи № 90 та команди ветеранів - випускників Криворізької загальноосвітньої школи № 65. В запеклій боротьбі перемогу здобула команда випускників КЗШ № 65.