Святкові концерти з нагоди 75-ї річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників у Довгинцівському районі

Від: 22 лютого 2019

Святкові концерти з нагоди 75-ї річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників у Довгинцівському районі

22 лютого – це день, який назавжди вписаний в історію Кривого Рогу, і для кожного з нас – це свято зі сльозами на очах. Ми віддаємо данину пам'яті тим, хто відстоював нашу свободу, хто проливав свою кров у боях заради визволення рідної землі. Але цей день – ще й свято світлих посмішок, тому що ми вшановуємо переможців, які завоювали для нас право жити і працювати під мирним небом.

20.02.2019 та 21.02.2019 у ЦДЮТ «Дружба» відбулися святкові концерти з нагоди 75-ї річниці визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників. На заходах були присутні ветерани Другої Світової війни, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, народний депутат України Андрій Володимирович Гальченко, депутати обласної, міської та районної рад, працівники підприємств, установ, організацій та жителі району.

З найщиріщими побажаннями гостей привітав голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов. Святковий настрій для гостей створили найкращі виконавці та колективи району і міста.

В ці святкові дні від щирого серця бажаємо всім миру і добра, здоров'я і благополуччя. Нехай завжди ясним буде над нами мирне небо. Нехай ростуть і радіють наші діти, внуки і правнуки.

Нехай процвітає Кривий Ріг і Україна!