22 лютого 2019 року відбулися змагання на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді

Від: 22 лютого 2019

22.02.2019 на базі Криворізької загальноосвітньої № 109 відбулися змагання на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді, присвячені 75-й річниці визволення м. Кривого Рогу від фашистських загарбників. У змаганнях прийняло участь 14 команд загальноосвітніх шкіл району - 56 учасників. Вони змагалися з двох дисциплін: кульова стрільба із пневматичної гвинтівки та спорядження магазину набоями.

І загальнокомандне місце у змаганнях на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді виборола команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 81; ІІ місце у команди Криворізької загальноосвітньої школи №109; ІІІ місце посіла команда КЗШ № 88.

У змаганнях з кульової стрільби із пневматичної гвинтівки переможцем стала команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 81, другою була команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 129, третіми були допризовники Криворізької загальноосвітньої школи №88. У спорядженні магазину набоями найвправнішими були вихованці Криворізької загальноосвітньої школи №109; ІІ-е місце у команди КЗШ № 130; ІІІ-є місце виборола команда КНВК № 81.

Переможців та призерів змагань нагороджено кубками, грамотами та медалями комітету з фізичної культури і спорту виконкому районної в місті ради.