До уваги учасників АТО!

Від: 25 лютого 2019

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» на підставі інформації товариства з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Токарі» прийняте рішення щодо включення на 2019 рік ТОВ «Санаторій «Токарі» до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

Санаторій «Токарі» знаходиться за адресою: Сумська обл., м. Лебедин, с. Токарі вул. Санаторна, 96.

Для психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання наступних послуг:

- психологічної просвіти та інформування;

- психологічної діагностики;

- психологічного консультування;

- психологічної підтримки і супроводження;

- психотерапія;

- групової роботи.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють 3 практичних психолога та 1 фізичний реабілітолог.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті за адресою: Дніпровське шосе, 16, каб. 209.