26-28 лютого 2019 року відбулися районні змагання з волейболу серед дівчат за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії»

Від: 01 березня 2019

26-28 лютого 2019 року на базі Криворізьких загальноосвітніх шкіл № 87, 90 відбулися районні змагання з волейболу серед дівчат за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

В змаганнях приймало участь 10 команд – 103 учасника. Змагання проходили за коловою системою у двох підгрупах.

У фінальних іграх за третє місце зустрічалися команди Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 та Криворізької педагогічної гімназії. Перше і друге місця розіграли, переможці змагань у підгрупах, команди Криворізької загальноосвітньої школи № 90 та Криворізької загальноосвітньої школи № 88.
Переможцем районних змагань серед дівчат стала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 88, друге місце у команди Криворізької загальноосвітньої школи № 90, третіми стали волейболістки Криворізького навчально-виховного комплексу № 81.

Команди, переможці і призери, нагороджені кубками, грамотами та медалями комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради.