20 лютого 2018 року проведено координаційні заходи в об’єктах торговельної мережі району, в яких обслуговуються ветерани війни основною групою продуктів харчування та хлібом за пільговими цінами

Від: 20 лютого 2018

У рамках дії муніципального проекту «Зігріємо турботою ветерана», 20.02.2018 спеціалістами виконкому районної в місті ради спільно з представниками ради районної організації ветеранів проведено координаційні заходи в об’єктах торговельної мережі району, в яких обслуговуються ветерани війни основною групою продуктів харчування та хлібом за пільговими цінами.

В ході заходів керівникам об’єктів надано рекомендації стосовно оновлення інформації про позачергове обслуговування ветеранів війни, переліку продуктів харчування першої необхідності за рекомендованими цінами, послуг зі знижками, тощо. Особливу увагу приділено створенню безперешкодного доступу до об’єктів бізнесу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні».

Завдячуючи ініціативі підприємців району в 2-х салонах-магазинах та 5-ти спеціалізованих відділах магазинів, отримують якісне обслуговування 237 осіб ветеранів війни району.