До уваги виборців Довгинцівського району!

Від: 08 квітня 2019

До уваги виборців Довгинцівського району!

Шановні виборці, звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 7 квітня 2019 року № 759 21 квітня 2019 року відбудеться повторне голосування з чергових виборів Президента України.

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Довгинцівської районної в місті ради запрошує всіх виборців району завчасно здійснити перевірку своїх персональних даних з метою недопущення неточностей та безперешкодної реалізації свого виборчого права.

Також наголошуємо, що кожен виборець, який в день повторного голосування 21 квітня 2019 року перебуватиме поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати за місцем своєї реєстрації, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси.

Для цього Вам необхідно не пізніше як до 15 квітня 2019 року включно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або місцем перебування з відповідною заявою та подати такі документи:

- паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України;

- документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування.

За більш детальною інформацією звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Дніпровське шосе, 11, кабінет № 203, 204 (2-й поверх).

При зверненні до відділу при собі обов’язково мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.

Телефони для довідок: 440-53-74, 440-53-60, 405-18-01.