21 лютого 2018 року відбулися змагання на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді, присвячені 74-й річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників

Від: 21 лютого 2018

21.02.2018 на базі Криворізької загальноосвітньої № 109 відбулися змагання на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді, присвячені 74-й річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників. У змаганнях прийняло участь 13 команд загальноосвітніх шкіл району - 52 юнака. Вони змагалися з двох дисциплін: кульова стрільба із пневматичної гвинтівки та спорядження магазину набоями.

І загальнокомандне місце у змаганнях на першість району з вогневої підготовки серед допризовної молоді виборола команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 81; ІІ місце у команди Криворізької загальноосвітньої школи № 130; ІІІ місце посіла команда КЗШ № 90.

У змаганнях з кульової стрільби із пневматичної гвинтівки переможцем стала команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 129, другою була команда Криворізької загальноосвітньої школи № 90, третіми були допризовники КНВК № 81. У спорядженні магазину набоями найвправнішими були вихованці Криворізької загальноосвітньої школи № 130; ІІ-е місце у команди КЗШ № 109; ІІІ-є місце виборола команда КНВК № 81.

Переможців та призерів змагань нагороджено кубками, грамотами комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому районної в місті ради.