Припинення подачі газу, в зв’язку з роботами по заміні аварійних ділянок газопроводу середнього тиску

Від: 07 травня 2019

Припинення подачі газу, в зв’язку з роботами по заміні аварійних ділянок газопроводу середнього тиску

ПАТ «Криворіжгаз» повідомляє, що 14.05.2019 протягом дня буде припинена подача газу, в зв'язку з роботами по заміні аварійних ділянок газопроводу середнього тиску, заміна засувки в ГК-114 та реконструкції шафового газорегуляторного пункту по вул. Черноморській Довгинцівського району м. Кривого Рогу, що пов’язані з проведенням газозварювальних робіт на діючій газорозподільній системі.

Відновлення газопостачання буде виконуватися 16.05.2019 – 03.06.2019 за умови забезпечення доступу до газового обладнання усіх житлових будинків для виконання пуско-налагоджувальних робіт.

В іншому випадку роботи по відновленню газопостачання будуть продовжені до забезпечення 100% доступу до газового обладнання житлових будинків і отримання позитивних результатів пневматичного випробування системи газопостачання.

Просимо мешканців, сприяти в організації доступу до власних приміщень де встановлено газоспоживаюче обладнання для забезпечення відновлення газопостачання після проведення робіт в найкоротший термін.

Відновлення газопостачання після проведення робіт буде здійснюватися за графіком.