До уваги виборців Довгинцівського району!

Від: 11 травня 2019

До уваги виборців Довгинцівського району!

Шановні виборці, в країні закінчився виборчий процес з чергових виборів Президента України, а вже цього року відбудуться вибори до найвищого законодавчого органу держави — Верховної Ради України.

Відповідно до статей 19 та 20 Закону України “Про Державний реєстр виборців” кожен виборець має право звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців з метою перевірки свого включення до бази даних Державного реєстру виборців, а також перевірити особисті персональні дані, що містяться у Реєстрі.

Зробити це можна не тільки під час підготовки до вже призначених виборів, а в будь-який робочий день протягом року.

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Довгинцівської районної в місті ради запрошує всіх виборців району здійснити перевірку своїх персональних даних, особливо якщо під час попереднього голосування у списку виборців Ви помітили неточності.

Завчасне звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців є запорукою безперешкодної реалізації Вашого виборчого права.

Для уточнення персональних даних звертатися за адресою: вул. Дніпровське шосе 11, приміщення виконкому Довгинцівської районної в місті ради, другий поверх, каб. 203, 204.

При зверненні до відділу при собі обов’язково мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.

Телефони для довідок: 440-53-74, 440-53-60, 405-18-01.