Проведення районного показового дня «Тижня безпеки дитини»

Від: 24 травня 2019

Проведення районного показового дня «Тижня безпеки дитини»

22 травня 2019 року у комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №77 комбінованого типу» Криворізької міської ради пройшов показовий у районі день Тижня безпеки дитини. На заході було продемонстровано практичну роботу системи автоматичної протипожежної сигналізації в комплексі з об'єктовою системою оповіщення та керування евакуацією. Здійснено практичне відпрацювання дій керівного складу та формувань цивільного захисту при умовній надзвичайній ситуації.

У заході взяли участь представники виконкому Довгинцівської районної в місті ради, відділу освіти, завідуючі дошкільними навчальними закладами району.

Присутні ознайомились з структурою та порядком організації роботи цивільного захисту в закладі, розглянули відповідні документи, що були розроблені в закладі з урахуванням змін у законодавстві з питань цивільного захисту. При проведені практичної частини заходу з спрацюванням автоматичної пожежної сигналізації на умовну пожежу та системи керування евакуацією завідуючі дитячих навчальних закладів дізнались принципи виявлення місця загорання в закладі за допомогою центрального пульта керування, способи автоматичної передачі інформації на пульт централізованого спостереження та мали змогу самостійно побачити та почути як працює світлово-звукова система евакуації. Було продемонстровано роботу системи оповіщення як у автоматичному так і в ручному режимі.