Урочистості з нагоди 244-ї річниці міста Кривого Рогу у Довгинцівському районі

Від: 27 травня 2019

Урочистості з нагоди 244-ї річниці міста Кривого Рогу у Довгинцівському районі

25.05.2019 з нагоди 244-ї річниці міста Кривого Рогу у ЦДЮТ «Дружба» відбулася святкова концертна програма «Люблю тебе, мій рідний краю!».

На свято були запрошені депутати міської, районної в місті рад, члени виконкому райради, почесні гості, представники підприємств, керівники органів самоорганізації населення та мешканці району. З найкращими побажаннями до присутніх звернулися виконуючий обов’язки голови Довгинцівської районної в місті ради Юрій Леонідович Красножон та почесний громадянин міста Кривого Рогу та Києва, заслужений полярник України Микола Іванович Маковій. Традиційно найкращі представники району були нагороджені відзнаками виконкому міської та районної рад. Святковий настрій для присутніх створили кращі творчі колективи ЦДЮТ «Дружба».

Також в цей день приємні емоції для жителів міста подарували найкращі колективи та окремі виконавці Довгинцівського району на одній з головних платформ міста біля торгівельно-розважального комплексу «Сонячна галерея». Завдяки яскравій святковій програмі присутні отримали масу гарних та позитивних емоцій.