До уваги учасників АТО!

Від: 05 червня 2019

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності», на підставі інформації бази відпочинку «Пелікан» ФОП Шевченко Ірини Михайлівни прийняте рішення щодо його включення до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації на 2019 рік.

База відпочинку «Пелікан» знаходиться за адресою: Одеська область, Лиманський район, Сичавська сільська рада, 54-й км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, 10.

База відпочинку проводить психологічну реабілітацію учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, яка складається з наступних блоків:

- комунікативний тренінг;

- тренінг релаксації;

- групова арт-терапія;

- індивідуальні консультації.

Для надання послуг із психологічної реабілітації на базі відпочинку працює лікар-психолог.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.