Виконком Довгинцівської районної в місті ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Від: 13 червня 2019

Виконком Довгинцівської районної в місті ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу з питань благоустрою, транспорту та житла.

Вимоги до претендентів для участі в конкурсному відборі:

- громадянство України;

- володіння державною мовою;

- вища освіта відповідного професійного спрямування (технічна) за освітою кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра. Без вимог до стажу роботи;

- знання чинного законодавства в профільній сфері та вміння працювати на комп’ютері з відповідними програмними забезпеченнями.

Претенденти складають іспит та проходять співбесіди.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь в конкурсі подають до конкурсної комісії наступні документи:

заяву про участь у конкурсі;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; Зразок заповнення

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про відповідну освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію військового квитка (для військовозобов'язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Більш детальна інформація.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділами: з питань кадрової роботи за т. (056)4051867, з питань благоустрою, транспорту та житла т. (056)4400347.

Документи приймаються: упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу, за адресою: 50086, м. Кривий Ріг, вул. Дніпровське шосе, 11, кімн. 306, відділ з питань кадрової роботи.