25 червня 2019 року нагороджено 25 кращих представників молоді району Грамотами виконкому районної в місті ради з нагоди Дня молоді

Від: 25 червня 2019

25 червня 2019 року нагороджено 25 кращих представників молоді району Грамотами виконкому районної в місті ради за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді. Привітав учасників урочистого прийому голова районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, який зазначив, що це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Тому цього дня необхідно привітати друзів зі святом - побажати здійснення бажань. Не варто боятися привітати і старших людей, адже не даремно кажуть: молодий той, хто молодий душею.

Нагадав, що молодь завжди була рушійною силою усіх масштабних змін в історії. Україна стрімко розвивається її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки молодь буде здатна мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України в цілому. Ми чекаємо від вас нових ідей і нестандартних рішень, які сприяють зростанню рівня життя.

Учасники урочистого прийому отримали подарунки від виконкому районної в місті ради та були запрошені на заходи з нагоди Дня молоді, які відбудуться 30 червня 2019 року з 15.00 до 17.00 у парку «Ювілейний».