20-22 лютого 2018 року проходили змагання на першість району з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Веклича

Від: 23 лютого 2018

20-22 лютого 2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 65 та Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 проходили змагання на першість району з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Веклича.

В змаганнях приймало участь 8 команд - 86 учасників. Змагання проходили за коловою системою у двох підгрупах.

23.02.2018 року у спортивній залі Криворізької загальноосвітньої школи № 65, вихованцем якої був Олександр Веклич, відбулося урочисте відкриття фінальної частини турніру на якій були присутні мати героя – Надія Петрівна Веклич, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов та Вадим Іванович Плосконос – голова Криворізької міської організації ветеранів ВДВ.

У фіналі у грі за третє місце зустрічалися команди КНВК № 81 та КЗШ № 94. Перше і друге місця розіграли, переможці змагань у підгрупах, команди Криворізької загальноосвітньої школи № 90 та Криворізької педагогічної гімназії.

Переможцем турніру на кубок О. Веклича стала команда Криворізької педагогічної гімназії, друге місце у команди Криворізької загальноосвітньої школи № 90, третіми стали волейболісти Криворізької загальноосвітньої школи № 94.

Команди, переможці і призери, нагороджені кубками, медалями, грамотами комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому Довгинцівської районної в місті ради.