27 червня 2019 року відбулось вшанування випускників закладів освіти Довгинцівського району, успіхи яких за підсумками навчання відзначено медалями

Від: 27 червня 2019

Дуже символічно, що саме 27.06.2019, напередодні свята Дня Конституції України, відбулось вшанування випускників закладів освіти Довгинцівського району, успіхи яких за підсумками навчання відзначено золотими та срібними медалями. Привітали медалістів, їхніх батьків та педагогів голова районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович та Почесний громадянин міста Кривого Рогу Дабіжа Микола Кирилович.

Ми пишаємося тим, що Довгинцівський район багатий на талановитих, старанних, амбітних молодих людей, які доводять, що їм усе під силу!

У 2019 році навчання в закладах освіти району завершили 403 учня, з них 15 підтвердили високі досягнення у навчанні і здобули 8 золотих і 7 срібних медалей.

Багато теплих слів було сказано на адресу випускників-медалістів. Лунали слова подяки за їх розум, знання і талант, які вже принесли славу нашому району і місту. Голова районної ради вручив медалі і побажав випускникам, щоб отримані ними знання неодмінно стали запорукою вагомих здобутків, допомогли досягти омріяних вершин у майбутній діяльності! Також Ігор Гарійович Ратінов вручив Подяки педагогічним колективам та батькам випускників- медалістів.