Послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (прописка/виписка) делеговано надавати ВИКЛЮЧНО органам державної влади

Від: 18 липня 2019

Шановні мешканці міста!

Останнім часом в місті з’явились оголошення щодо надання послуг з реєстрації місця проживання «прописки» на любий термін.

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до норм законодавства України, адміністративні послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (прописка/виписка) делеговано надавати ВИКЛЮЧНО органам державної влади.

З метою дотримання законодавства та запобігання шахрайських дій невідомих осіб в сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб, просимо Вас бути обережними та не звертатись до невідомих суб’єктів для отримання відповідних послуг.

Нагадуємо, що отримати послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання Ви можете, звернувшись безпосередньо до відділу реєстрації місця проживання громадян виконавчого комітету Довгинцівської районної в місті ради за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Дніпровське шосе, 14, або за допомогою порталу Державних послуг за посиланням iGov.gov.ua.

Чекаємо Вас щоденно, окрім вихідних та святкових днів з 09.00 до 16.15, щовівторка – з 09.00 до 20.00 без перерви.