26 липня 2019 року відбулися громадські слухання з питання встановлення співробітництва м. Кривого Рогу з м. Руставі (Республіка Грузія)

Від: 30 липня 2019

26 липня2019 року відбулися громадські слухання з питання встановлення співробітництва м. Кривого Рогу з м. Руставі (Республіка Грузія)

26 липня 2019 року о 15:00 в приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради відбулися громадські слухання з питання встановлення співробітництва м. Кривого Рогу з м. Руставі (Республіка Грузія).

Голова районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович зазначив, що на виконання розпорядження міського голови від 12.07.2019 № 173-р «Про проведення громадських слухань в м. Кривому Розі», з метою інформування та з’ясування громадської думки членів територіальної громади про пропозицію встановлення співробітництва м.Кривого Рогу з м. Руставі (Республіка Грузія) виноситься на громадське слухання дане питання.

Довідково про місто Руставі.

Площа міста складає 60,6 км², населення – 127,8 тисяч жителів. Розташоване за 25 кілометрів на південний схід від Тбілісі — столиці Грузії. Історичні витоки заснування Руставі сягають ще 5–4 ст. до н. е., а нове індустріальне місто розпочало свою історію зі створеного у 1948 році поселення для працівників металургійної промисловості.

За часів індустріалізації Руставі став важливим промисловим центром: з'явилися металургійні підприємства, хімічні заводи, а також важлива залізнична станція на гілці Тбілісі–Баку. В Руставі було побудовано близько 90 великих і середніх промислових підприємств.

Після обговорення, одноголосно, підтримано пропозицію про встановлення співробітництва м. Кривого Рогу з м. Руставі (Республіка Грузія).

Протокол громадських слухань