23 серпня 2019 року на базі КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» відбулися урочистості з нагоди відзначення 28-ої річниці Дня незалежності України та Дня Державного Прапора

Від: 23 серпня 2019

23 серпня 2019 року традиційно на базі КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» КМР відбулися урочистості з нагоди відзначення 28-ої річниці Дня незалежності України та Дня Державного Прапора. З Днем незалежності України привітали всіх гостей свята та побажали здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів в ім’я слави України та її працьовитого народу.

Майстри народної творчості подарували святковий концерт, а організатори свята провели цікаву пізнавальну вікторину. Різноманіття яскравих вишиванок, малюнків, картин, мотанок, українських хусток викликало захоплення в усіх, хто завітав на свято. Працівниками територіального центру представлено виставку національних українських страв, овочів та фруктів, якими пригощали відпочиваючих громадян.