13 вересня 2019 року відбувся урочистий прийом голови районної в місті ради з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні, 14 вересня проведено районні спортивно-масові заходи

Від: 16 вересня 2019

У Довгинцівському районі 13 вересня 2019 року в сесійній залі виконкому Довгинцівської районної в місті ради відбувся урочистий прийом голови Довгинцівської районної в місті ради з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні, а 14 вересня на стадіоні «Локомотив» проведено районні спортивно-масові заходи.

На урочистий прийом були запрошені кращі спортсмени, ведучі тренери, вчителі з фізичної культури, ветерани фізкультурного руху. Під час урочистого прийому всіх присутніх зі святом поздоровив голова районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович.

Кращих спортсменів, працівників фізичної культури, ветеранів фізкультурного руху нагороджено грамотами, подяками та преміями виконкому Довгинцівської районної в місті ради – всього 45 чоловік.
14.09.2019 року з 09.00 до 12.00 на стадіоні та в палаці спорту Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», проведено змагання на першість Довгинцівського району, присвячені Дню фізичної культури і спорту в Україні з: легкоатлетичної естафети; футболу «Осінні зірочки» та «Шкіряний м’яч»; шашок; шахів; гирьового спорту; перетягування канату; «Веселих стартів», до яких було залучено 790 учасників.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами комітету з фізичної культури і спорту та відділу освіти виконкому районної в місті ради.