Привітання педагогів Довгинцівського району з професійним святом

Від: 03 жовтня 2019

Привітання педагогів Довгинцівського району з професійним святом

Щороку восени, у перший тиждень жовтня, освітянська громада Довгинцівського району відзначає День працівників освіти України.

Освітня галузь Довгинцівського району – це потужний інтелектуальний ресурс, який включає 20 закладів дошкільної освіти, 16 – загальної середньої і 5 – позашкільної освіти, де навчаються і виховуються близько 18000 дітей і підлітків.

Віддавна професія педагога вважається однією з найбільш значимих і необхідних у суспільстві. Вчительська кропітка праця – це запорука духовного, морального та інтелектуального зростання дітей і молоді. Педагоги прищеплюють учням любов до знань, дають мудрі поради, які для багатьох вихованців стануть дороговказом на все життя, допомагають обрати свій життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Невтомною працею близько 2600 працівників освітньої галузі району щодня створюється надійна основа для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок, вони вчать дітей пізнавати й опановувати нове і завжди пам’ятати про глибоке українське коріння.

З нагоди професійного свята педагогів 3 жовтня 2019 року в виконкомі Довгинцівської районної в місті ради відбувся урочистий прийом голови Довгинцівської районної в місті ради Ігоря Ратінова.

Від щирого серця він висловив присутнім вдячність за нелегку, сумлінну вчительську працю, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, високі досягнення, щоденну творчу роботу.

За високий рівень професіоналізму, значні досягнення у реалізації державної політики у галузі національної освіти, багаторічну сумлінну працю, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді грамотами виконкому Довгинцівської районної в місті ради були нагороджені 27 педагогічних працівників закладів освіти.

Педагогів району вітали кращі виконавці та художні колективи Довгинцівського району.