1 листопада 2019 року відбулася святкова концертна програма і нагородження кращих працівників соціальної сфери

Від: 01 листопада 2019

Щорічно, у першу неділю листопада місяця в Україні, згідно з Указом Президента України, відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію функцій, спрямованих на забезпечення ефективної державної соціальної підтримки та зростання якості життя населення. Фахівці соціальної сфери допомагають в найскладніших ситуаціях, володіють умінням налагоджувати зв’язки між людьми, знаходити спільну мову з кожним і проявляти милосердя, надають підтримку тим, хто її потребує, незалежно від віку та соціального статусу.

На передодні Дня працівника соціальної сфери в приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради, відбулася святкова концертна програма і нагородження кращих працівників цієї галузі. Голова районної в місті ради Ігор Ратінов щиро подякував працівникам за сумлінну працю, людяність і доброту. Зі словами вдячності звернулась до присутніх директор департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради Інеса Благун.

Працівники соціальної сфери висловлюють щиру подяку організаторам свята за гостинність, душевне тепло, позитивний настрій.