Районні урочистості з нагоди 40-річчя від дня заснування Довгинцівського району

Від: 09 грудня 2019

Районні урочистості з нагоди 40-річчя від дня заснування Довгинцівського району

6 грудня 2019 року у ЦДЮТ «Дружба» відбулись районні урочистості з нагоди 40-річчя від дня заснування Довгинцівського району. Зала центру зібрала гостей з усього міста, а також тих, хто творив історію району, розвиває власний район та вболіває за його мешканців.

До всіх гостей свята звернулися з вітальними словами Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, голова Довгинцівської районної в місті ради Ратінов Ігор Гарійович та від імені усіх голів районних у місті рад радник Криворізького міського голови Рижков Євген Вікторович.

На початку заходу був презентований короткометражний фільм, присвячений 40-річчю району, в якому були продемонстровані його досягнення та успіхи. За багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району з нагоди 40-річчя від дня заснування Довгинцівського району найкращі представники району були нагороджені відзнаками міської та районної рад.

Історію та розвиток району було представлено в своєрідному виді мистецтва – пісочній анімації. Протягом свята для усіх присутніх дарували свої виступи творчі колективи та вокалісти району та міста.

Справжнім подарунком та несподіванкою на святкуванні 40-річчя району стала презентована книга під назвою «Історія. Розвиток. Успіх», яка розповідає про становлення Довгинцівського району від його витоків до сьогодення.

Святкування пройшло в елегантному та водночас креативному стилі, де панувала справжня атмосфера затишку, тепла та вишуканості.