16 грудня 2019 року проведено збори опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів

Від: 17 грудня 2019

На сьогодні, сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є найбільш пріоритетними. Діти, які влаштовані під опіку, піклування, до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу виховуються в сімейному оточенні і мають все необхідне для гармонійного розвитку та гарного навчання.

16.12.2019 в Довгинцівському районі проведено збори опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів з метою їх інформування з питань щодо соціального захисту підопічних дітей. До участі у зборах були залучені спеціалісти відділу освіти, управління праці та захисту населення, пенсійного фонду, лікарі медичних установ, Криворізького міського центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, кримінальної міліції у справах дітей, відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Довгинцівської районної в місті ради. Запрошені спеціалісти надали консультації відповідно до своїх повноважень.

Найкращі опікуни, піклувальника, прийомні батьки та батьки-вихователі за досягнуті успіхи у вихованні підопічних були відзначені подяками.