03 лютого 2020 року розпочинається прийом документів для отримання часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку

Від: 29 січня 2020

Шановні мешканці Довгинцівського району!

Виконком Довгинцівської районної в місті ради на виконання рішення Криворізької міської ради від 23.12.2016 № 554 «Про затвердження Порядку проведення часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку окремим категоріям мешканців міста» (зі змінами та доповненнями) повідомляє, що з 03.02.2020 розпочинається прийом документів для отримання часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку.

Категорії громадян, які мають право на отримання часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку

1. Малозабезпечені сім’ї, які згідно із законодавством отримують відповідну допомогу.
2. Одинокі матері (батьки), усиновлювачі незалежно від отримання ними державної допомоги на дітей одиноким матерям до досягнення дитиною 23-річного віку, за умови її навчання; у разі смерті одного з батьків – матері (батькові) дітей, які не одержують на них пенсію в разі втрати годувальника або державну соціальну допомогу на дітей померлого годувальника.
3. Особи з інвалідністю.
4. Сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю.
5. Опікуни чи піклувальники на оплату послуг у житлі, де зареєстровано місце проживання підопічного.
6. Багатодітні сім’ї.
7. Безробітні, які понад рік перебувають на обліку в центрі зайнятості.
8. Прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.
9. Особи, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи.
10. Ветерани війни, учасники антитерористичної операції на сході України та операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях, сім’ї загиблих, померлих ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на сході України та операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях, які пропали безвісти в зоні їх проведення або перебувають у полоні, «діти війни», реабілітовані, жертви нацистських переслідувань, ветерани військової служби, органів внутрішніх справ, Національної поліції, податкової міліції, державної пожежної охорони, Державної кримінально-виконавчої служби України, служби цивільного захисту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
11. Непрацюючі пенсіонери.
12. Повнолітні студенти, студенти у віці від 16 до 18 років, яким згідно з чинним законодавством України надано повну цивільну дієздатність, закладів вищої освіти України І - ІV рівнів акредитації денної форми навчання.
13. Працівники бюджетних установ, підприємств, що належать до комунальної власності міста, у тому числі тим, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Перелік необхідних документів для отримання часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку

1. Особиста заява зі згодою на обробку персональних даних.
2. Документ, який підтверджує отримання державної соціальної допомоги, оригінали довідок про навчання студента на денній формі навчання, роботи в бюджетній установі.
Термін дії довідки, виданої підприємством, установою, організацією, навчальним закладом становить місяць з дня її видачі.
3. Документ, що підтверджує розділення особових рахунків (для тих заявників, у домогосподарствах яких розділені особові рахунки).

Документи надаються з обов’язковим пред’явленням оригіналів:

1. Паспорта з відомостями про реєстрацію місця проживання (у разі наявності паспорта громадянина України у формі ID-картки, надається довідка про реєстрацію місця проживання або місця перебування), посвідки на постійне проживання.
2. Довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, за винятком заявників, у яких паспорт громадянина України оформлений у форматі ID-картки.
3. Посвідчення, що підтверджує право на пільгу.
4. Трудової книжки (з відомостями про звільнення).
5. Документів, що підтверджують установлення опіки або піклування, посвідчують особу підопічного з відомостями про реєстрацію його місця проживання.

Дислокація пунктів прийому заяв
для отримання часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку окремим категоріям мешканців міста

№ з/п

Назва установи, де розміщено пункт

Адреса

Режим роботи

Телефон

 

1

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради

вул. Дніпровське шосе, 16

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

(068)1881010

2

КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Довгинцівському районі» КМР

вул. Степана Тільги, 71а

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

(063)0583746

3

Криворізька загальноосвітня школа № 84

вул. Милашенкова, 57

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

(097)1021191

4

Криворізька загальноосвітня школа № 88

вул. Колійна, 26

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

470-10-24
470-10-23

5

Криворізька загальноосвітня школа  № 89

вул. Мальовнича, 1а

 

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

-

6

Криворізька загальноосвітня школа № 94

вул. Промислова, 1а

 

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

470-10-30
470-10-31

7

Криворізький навчально-виховний комплекс № 128

вул. Симонова, 12

 

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

-

8

Криворізька загальноосвітня школа № 130

вул. Незалежності України, 12

 

понеділок – п’ятниця

9.00-16.00

470-10-43