До уваги учасників АТО!

Від: 10 лютого 2020

До уваги учасників АТО!

З метою надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності, відповідно до Вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації та форми акта наданих послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів, затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 597, Порядку проведення психологічної реабілітації учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2017 № 1057, на підставі інформації ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» прийняте рішення щодо включення на 2020 рік ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» знаходиться за адресою: Херсонська обл., м. Скадовськ, вул. Набережна, 1.

Для психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій організовує надання наступних послуг:

- психологічна просвіта;
- індивідуальне консультування;
- психологічна діагностик;
- підбір методик психологічної реабілітації;
- психологічна корекція та профілактика кризових явищ.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працює психолог.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 16, каб. 209.