5-6 березня 2018 року, вперше в Кривому Розі, проводився Чемпіонат України з боротьби греко-римської серед юніорів 1998-1999 років народження

Від: 07 березня 2018

5-6 березня 2018 року на базі Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», вперше в Кривому Розі, проводився Чемпіонат України з боротьби греко-римської серед юніорів 1998-1999 років народження. У змаганнях приймали участь 18 команд із міста Києва та 17 областей України, а саме: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської та Черкаської областей, всього – 151 спортсмен.

Кривий Ріг представляли вихованці дитячо-юнацьких спортивних шіл №5 (Тернівський район) та № 9 (Довгинцівський район). Наші хлопці, у цих важливих для них змаганнях, показали високу спортивну майстерність та гідно представили наше спортивне місто. Бронзовими призерами Чемпіонату України з боротьби греко-римської стали два представники Кривого Рогу – це Гончаров Святослав – вагова категорія 63 кг. (тренер Мальцев В.Г.) з ДЮСШ № 5 та Яхонтов Микола – вагова категорія 55 кг. (тренер Черевишний В.В.) з ДЮСШ № 9. Гордістю Чемпіонату України серед юніорів у ваговій категорії 77 кг. став, чемпіон Європи 2016 року з боротьби греко-римської серед юнаків, вихованець ДЮСШ № 9 Васецький Дмитро (тренер Сухіненко С.О.), який став чемпіоном України 2018 року.

Вітаємо наших хлопців та їх тренерів з цими перемогами, бажаємо їм міцного здоров’я, натхнення, подальших спортивних успіхів. Побажаємо і надалі з гідністю представляти наше місто та державу на Всесвітніх та Європейських спортивних форумах.