Закликаємо приєднатися до щорічної міжнародної акції Година Землі!

Від: 11 березня 2020

Закликаємо приєднатися до щорічної міжнародної акції Година Землі!

В Конституції України (ст. 16) зазначено, що одним із основних обов'язків держави є забезпечення екологічної безпеки і підтримання екологічної рівноваги на території України, що повною мірою відповідає меті кампанії.

Година Землі – щорічна міжнародна акція, започаткована Світовим фондом дикої природи, яку проводять в останню суботу березня, закликаючи власників осель та підприємства вимкнути світло та електричні пристрої, якщо можна без них обійтись, на одну годину, щоб стимулювати зацікавленість до потреби протидіяти зміні клімату.

Вперше акція була організована Світовим фондом дикої природи Австралії та виданням TheSydneyMorningHerald у 2007 році, у світі її підтримали в 2008 році. З 2009 року Україна бере участь у цій всесвітній акції.

Щороку, в останню суботу березня, мільйони людей з більш ніж 188 країн об’єднуються, щоб привернути увагу до нашої планети та її головних екологічних проблем.

Закликаємо і вас долучитися до участі у кампанії, що сприятиме як збереженню довкілля - середовища існування людини, так і міжнародному іміджу України.

Підтримайте глобальний заклик до дій на захист природи, вимкніть світло о 20.30 на 60 хвилин.