Про заборону купання в озері «Солоне»

Від: 10 червня 2020

Про заборону купання в озері «Солоне»

10 червня 2020 року інспекторами 26 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області та інспекторами з ювенальної превенції Довгинцівського відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області спільно з головним спеціалістом з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради проведено рейд щодо ЗАБОРОНИ купання в озері «Солоне».

Так зване озеро «Солоне» розташоване між мкр-н. «Східний-1» та мкр-н. «Східний-2», це штучно створений резервуар для прийняття дренажних вод та не призначене для купання. Поруч з озером розташовані каналізаційні насосні станції №№ 16, 57, 82 КП «Кривбасводоканал», тічні води з яких у разі аварійної ситуації надходять безпосередньо у водоймище і можуть послужити джерелом його забруднення.

Зважаючи на вищевикладене, виконком Довгинцівської районної в місті ради попереджає мешканців району, що купатися в озері – ЗАБОРОНЕНО!